ћирилица  |  latinica  

Aktuelnosti

Izlazeći u susret mnogobrojnim zahtevima, na inicijativu gradonačelnika Novog Sada, a uz podršku i saglasnost Gradskog veća grada Novog Sada, Javno komunalno preduzeće “Tržnica” Novi Sad je utvrdilo mere olakšica korisnicima zakupa na pijacama kojima upravlja:

  • Odobrava se 50% popusta svim zakupcima poslovnih prostora i zemljišta za postavljanje manjih montažnih objekata koji uredno izmiruju svoje obaveze u predviđenom roku na osnovu zaključenog ugovora na fakturisane cene svih zakupa za mesece avgust i septembar godine.
  • Odobrava se 50% popusta na sve rezervacije koje izdaje JKP “Tržnica” za mesece avgust i septembar 2020. godine, a za rezervacije koje su unapred uplaćene za navedene mesece, popust od 50% će biti prenet na naredni period.
  • Odobrava se popust od 50% na zakup tezgi i svih prodajnih mesta redovnim korisnicima istih za mesece avgust i septembar 2020. godine.
  • Na Kvantaškoj pijaci na kojoj je princip rada uplata akontacije pijačarine, a po iskorišćenju iste dnevna uplata, dnevna akontacija se naplaćuje u iznosu od 50% za mesece avgust i septembar 2020. godine.

Detaljnije informacije o merama olakšica, kao i Rešenje o davanju saglasnosti Gradskog veća Grada Novog Sada možete pronaći u prilogu ove vesti.