Aktuelnosti

RAZGOVORI O MOGUĆOJ SARADNJI SA ITALIJANSKIM PARTNERIMA

20.05.2022.


U poseti JKP „Tržnica“ Novi Sad danas je bio Renato Pujatti ,direktor sajma Pordenone u Italiji, sa saradnicima. Na sastanku koji je vodila prof. dr Sanda Nastić, pomoćnica direktora za marketing i odnose sa javnošću JKP „Tržnica“ Novi Sad, razgovaralo se o više značajnih tema, prevashodno vezanih za mogućnosti saradnje našeg preduzeća sa potencijalnim italijanskim partnerima.

Gosti iz Italije upoznali su menadžment JKP „Tržnica” Novi Sad sa modelima modernih pijaca u Italiji, a bilo je reči i o mogućnostima plasmana proizvoda naših zakupaca koji su mali proizvođači na sajmovima u Italiji.

Renato Pujatti,  direktor sajma Pordenone u Italiji, zahvalio je na gostoprimstvu i dobroj organizaciji i naglasio da očekuje skori nastavak saradnje i efikasnu realizaciju zajedničkih aktivnosti.

- JKP „Tržnica“ Novi Sad izuzetno je zainteresovana za ovakve oblike saradnje, jako nam je važno da saznamo na koji način možemo da unapredimo svoj rad i inoviramo funkcionisanje naših pijaca, a pijace u Italiji svakako mogu da nam posluže kao primeri dobre prakse. Osim ovog, verujemo da možemo kroz saradnju sa partnerima u Italiji da započnemo plasman proizvoda našim zakupaca-malih proizvođača,  a sigurni smo da u budućnosti možemo da sarađujemo na zajedničkim međunarodnim projektima. – izjavila je prof. dr Sanda Nastić, pomoćnica direktora za marketing i odnose sa javnošću JKP „Tržnica“ Novi Sad.

Na sastanku su, osim pomoćnice Nastić, prisustovali i Radovan Radojčić, izvršni direktor, koji je pozdravio goste, Danko Petrušić, pomoćnik za poslove na pijacama, zdravstvenu zaštitu i bezbednost na radu i Vlado Ivanović, savetnik.


Pijace

Kontakt

Adresa direkcije

21101 Novi Sad

Žike Popovića 4

Tel: +381 (0)21 48 08 555

Faks: +381 (0)21 48 08 560

E-mail: informisanje@nstrznica.co.rs

E-mail: trznicans@gmail.com

Služba za komercijalne poslove

Tel: +381 (0)21 48 08 521

Tel: +381 (0)21 48 08 518

Radno vreme blagajne: svakog radnog dana od 7.00 do 14.00 časova

Služba za odnose sa javnošću

Tel: +381 (0)21 48 08 523

Pišite nam

Za sva pitanja, primedbe, sugestije, napišite nam poruku. Odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.