Aktuelnosti

ZNAČAJAN JUBILEJ „TRŽNICE“

30.06.2022.


Javno komunalno preduzeće „Tržnica“ Novi Sad obeležilo je 70 godina postojanja i uspešnog poslovanja!

„Tržnica“ je svih ovih godina u svoje okrilje svijala sve novosadske pijace i vremenom samo rasla, po standardima poslovanja jedna je od najrazvijenijih pijačnih uprava u Srbiji i sa jasnom vizijom da svoj rad učinimo što efikasnijim, godinama unazad veoma smo aktivni i u Poslovnom udruženju „Pijaca Srbije“, što je u ovom udrženju i prepoznato.

„Poštovani,

U ime Poslovnog udruženja "Pijace Srbije" i u svoje ime, čestitam Vam 70. godišnjicu postojanja i uspešnog rada.

Javno komunalno preduzeće "Tržnicа" Novi Sad spada u red najuspešnijih i najinovativnijih preduzeća u komunalnoj delatnosti upravljanja pijacama u Srbiji, a tokom prethodne dve decenije je dalo i ogroman doprinos aktivnostima Poslovnog udruženja "Pijace Srbije".

Hvala Vam na uspešnoj i nesebičnoj saradnji. Želim Vam puno uspeha i sreće u daljem radu!“,

navedeno je u čestitki koju smo dobili od Sava Duvnjaka, izvršnog direktora Poslovnog udruženja „Pijace Srbije“.

„Biti na čelu preduzeća koje traje i služi Novosađanima sedam decenija nije samo privilegija i čast (iako zaista to jeste), već ujedno i velika obaveza, koju definišemo u nekoliko segmenata:

pre svega, odgovornost prema gradu, građanima i gradonačelniku, ali i bogata i slavna tradicija koja ne traje samo sedam decenija, već vekovima unazad.

Imajući u vidu brzinu kojom raste grad, sve izazove tržišta, zahteve Novosađana i našu veoma važnu ulogu u snabdevanju građana, trudimo se da Tržnica bude model modernog, evropski konkurentnog i sistematski uređenog preduzeća za 21. vek.

Upravo to i jeste naš cilj - čuvati one vrednosti koje traju 70 godina, a napraviti nove vrednosti za najmanje sledećih sedam decenija.

Zajedno sa svojim timom i svim zaposlenima, u svakodnevnim obavezama i aktivnostima, ali i dugoročnom planiranju, dajem sve od sebe da unapredimo i poslovanje Tržnice, ali i boravak na našim pijacama i za zakupce i za posetioce.

U ovoj godini očekuje se rekordan prihod od oko 500 miliona dinara, obnova zakupa tezgi za poljoprivredne proizvode odlično ide, započeli smo niz stručnih savetovanja za naše zakupce kako bismo im olakšali konkurisanje za subvencije kojima bi unapredili svoju proizvodnju i plasman robe, zaista se trudimo na svaki način da Tržnica bude preduzeće za primer i ponos.

Čestitam Novosađanima sedam decenija JKP „Tržnica“ Novi Sad!“

 

Uroš Lončar, direktor

JKP „Tržnica“ Novi Sad


Pijace

Kontakt


Adresa direkcije

21101 Novi Sad

Žike Popovića 4

Tel: +381 (0)21 48 08 555

Faks: +381 (0)21 48 08 560

E-mail: office@nstrznica.co.rs

E-mail: trznicans@gmail.com

Služba za komercijalne poslove

Tel: +381 (0)21 48 08 521

Tel: +381 (0)21 48 08 518

Radno vreme blagajne: svakog radnog dana od 7.00 do 14.00 časova

Služba za odnose sa javnošću

Tel: +381 (0)21 48 08 523

0800/111-125 (besplatan poziv)

Pišite nam

Za sva pitanja, primedbe, sugestije, napišite nam poruku. Odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.