ћирилица  |  latinica  

Kvantaška pijaca

Kvantaška pijaca
Kvantaška pijaca
Kvantaška pijaca
Kvantaška pijaca
Kvantaška pijaca
Kvantaška pijaca
Kvantaška pijaca

O pijaci

Koncipirana po uzoru na u svetu poznate veletržnice, čija je namena snabdevanje građana životnim namirnicama na veliko, Kvantaška pijaca sa svojih 380 prodajnih mesta ispunjava svoju funkciju snabdevanja građana, a prvenstveno piljarnica, prodavnica, restorana, hotela i gradskih pijaca na malo svežim poljoprivrednim proizvodima. Mada se nalazi na privremenoj lokaciji, čija površina od oko 27.000 m2 znatno zaostaje za svetskim standardima za ovakvu vrstu pijaca, JKP "Tržnica" svakodnevno ulaže napore u poboljšanje kvaliteta usluga i organizacije na ovoj pijaci.

Razvojnim programom našeg preduzeća, a u skladu sa urbanističkim planom grada, u toku je traženje najboljeg rešenja za premeštanje ove pijace na odgovarajuću lokaciju, koja će svojom površinom, prilaznim saobraćajnicama i infrastrukturom odgovarati opštepriznatim standardima.

Opremanje ovog prostora hladnjačama, velikim magacinskim prostorom, razvijenom unutrašnjom saobraćajnom infrastrukturom, mehanizacijom za istovar i utovar roba, uz primenu moderne informacione i tehničke organizacije, omogućiće funkcionisanje Kvantaške pijace u skladu sa najboljom tradicijom poslovanja veletržnica u svetu.Pronađite nas